Drenthe roept


Doe jij deze zomer ook mee met de actie Drenthe roept? Bestel dan nu je (extra) deurhangers. Al ruim 150 hoteliers en B&B-houders ontvingen de deurhangers met daarop leuke tips die gasten inspireren naar buiten te gaan en de oerkracht van Drenthe te ervaren.​ De deurhangers zijn beschikbaar in het Nederlands en Duits. En gratis zolang de voorraad strekt.

Originele tips voor je gast

Op de deurhanger staat een QR-code naar de actiepagina, waar je gast nog meer inspiratie kan opdoen om eropuit te gaan. Drenthe is de ideale plek om jezelf weer op te laden en even helemaal tot rust te komen. Deze actie geeft jouw gast net dat zetje om Drenthe op een andere manier te ervaren. En volop te genieten van al het moois in het landschap. De actie loopt de hele zomer door. Heb je een vraag? Neem dan contact op met Gijs Klompmaker, via gijs.klompmaker@marketingdrenthe.nl.  

Lisa Hulskamp van Landhotel Diever

Wint jouw gast de luchtballonvaart?

Post je gast de belevenissen op Instagram met #drentheroept (NL) of #drentheruft (DE) Dan maakt hij of zij kans op een luchtballonvaart voor twee! In september maken we de winnaar bekend.

Bestel ons nieuwe slaapmasker!

Perfect voor de opdracht 'Zentuigen': Blinddoek je partner tijdens een wandeling door de Drentse natuur. Laat je leiden en focus op geuren en geluiden. Maar natuurlijk ook gewoon leuk voor gasten die lekker willen slapen. Je bestelt de slaapmaskers hier.

Mogelijk ook interessant voor jou